Menu

Om os

Stort udvalg af LED

LEDnordic er en dansk specialist virksomhed med beliggenhed i Glostrup. Vi har et stort udvalg af LED belysning og andre LED relaterede produkter, som alle er garanteret til at spare dig penge på din elregning. Dette omfatter alt fra retrofit erstatninger for dine eksisterende halogener, lysstofrør til fleksible LED strip samt ultimative belysnings tilbehør.

Vi har gennem tiden leveret LED belysnings produkter til B2B markedet med stor succes, som vi fortsætter med at gøre den dag i dag.

Vores effektiv succes bygger på gode kvalitetsprodukter, prisgaranti, hurtig levering samt venlig kundeservice.

Pålidelig service

LEDnordic tilbyder en hurtig og pålidelig service til alle sine kunder. Alle vores produkter er på lager, medmindre andet er angivet, klar til øjeblikkelig afsendelse til vores kunder.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt med vores fragtfirma med det formål at kunne tilbyde vores kunder følgende:
Bestil i dag før 13:00 og vi leverer dine nye LED produkter næste hverdag med forbehold for udsolgte varer.

Hjemmeside designet

LEDnordic bestræber sig hele tiden på at tilbyde den bedste service til sine kunder. Vores hjemmeside er brugervenligt og designet til og hjælpe vores kunder med og finde den perfekte LED-belysning. Er du i tvivl eller ikke kan finde det du søger, og foretrækker personlig betjening, er du meget velkommen til og kontakte os enten via telefon eller pr. e-mail. Du er også velkommen til og besøge os på vores kontor/showroom efter aftale.

Konkurrencedygtige priser

Vi tjekker jævnligt priserne hos vores konkurrenter for at sikre, at de priser, vi tilbyder dig er konkurrencedygtige. Hvis du finder et produkt, som vi sælger til billigere pris et andet sted i Danmark, så kontakt os og vi vil gøre vores bedste for at matche denne pris.

Vi har opbygget relationer med nogle af de industriens førende producenter af LED belysning, så du kan være sikker på, at vores produkter er nogle af de bedste med hensyn til kvaliteten, lys udbytte og pålidelighed.

Information / adresse

LEDnordic
Stamholmen 70
2650 Hvidovre
Få rutevejledning HER

Telefon: (+45) 60 58 07 86
Telefonen er åben i hverdage fra 10 - 14

E-mail: info@lednordic.dk

Hvis din forespørgsel haster beder vi dig kontakte os telefonisk for en hurtigere ekspedition.

Kundeservice

Vores venlige kundeservice team er altid klar til og hjælpe uanset din forespørgsel eller henvendelse. Giv os et kald på (+45) 60 58 07 86 eller pr. mail på: info@lednordic.dk.