Menu

Velkommen til LEDnordic

God Kvalitet

Vi er en engro LED belysning specialist med beliggenhed i Hvidovre. Vi har vi leveret LED belysning produkter til B2B markedet med stor succes, som vi fortsætter med at gøre den dag i dag. Vi skylder vores succes til en enkel, men effektiv formel: God kvalitet, Hurtig service, Venlige kundeservice. samt en omfattende garanti til vores produkter.God Kvalitet

Vi er en engro LED belysning specialist med beliggenhed i Glostrup. Vi har vi leveret LED belysning produkter til B2B markedet med stor succes, som vi fortsætter med at gøre den dag i dag. Vi skylder vores succes til en enkel, men effektiv formel: God kvalitet, Hurtig service, Venlige kundeservice. samt en omfattende garanti til vores produkter.

Vi tjekker jævnligt priserne på vores konkurrenter for at sikre, at de priser, vi annoncere er fair og konkurrencedygtige priser. Hvis du har fundet et produkt, som vi sælger til billigere et andet sted, så giv os et kald og vi vil gøre vores bedste for at matche denne pris.

Vi har etableret relationer med nogle af de industriens førende producenter af LED belysning, så du kan være sikker på, at vores produkter er nogle af de bedste med hensyn til kvalitet, lys udbytte og pålidelighed.